24 – 26 september: Bogotà Art 21

Na de vele hartverwarmende reacties op de expositie ‘Anderhalve-meter-sessies’ van vorig jaar, opent Broedplaats Bogotá de deuren van haar Expoloods in Halfweg opnieuw voor BOGOTA ART 21. De expositie is geopend voor het publiek van vrijdag 24 tot en met zondag 26 september a.s. van 12.00 – 18.00 uur.

Net als vorig jaar toont de expositie, die dit jaar is samengesteld door curator Raul Balai, een verrassende mix van recent werk van kunstenaars die in de broedplaats gevestigd zijn. Van frisse nieuwkomers tot gelauwerden en van alles daartussenin. Maar er valt méér te ontdekken op de broedplaats, nu het weer kan!

Tijdens de expositiedagen zijn bezoekers van BOGOTA ART 21 van harte welkom om een uniek kijkje te nemen achter de schermen bij niet alleen de exposerende kunstenaars maar óók de ambachtslieden, artiesten en creatieven in de Werkplaats en Muziekloods.

Deelnemende kunstenaars BOGOTÁ ART 21:
Marion Boon – Sylvie de Boer – Anne de Rond – Betty de Vries en Diederik de Jong – Tis Ernst – Maaike Goudriaan – Joyce Goverde – Tim Haccou – Walter Hesselmans – Floris Hurts – Paola Kalshoven – Angeniet Kam – Carmen Luijt – Madeleine Oosterbaan – Renate Rietbergen – Anja Robertus – Yvonne Samson – Frans Strunk – Wendy Tjalma – Lydia van der Meer – Monique Wijnschenk – Moos Willemsen

Bezoekersinformatie:
● BOGOTÁ ART 21 is geopend van vrijdag 24 t/m zondag 26 september, van 12.00 tot 18.00 uur
● Locatie: Expoloods Broedplaats BOGOTÁ, Haarlemmerstraatweg 79, 1165 MK Haarlem
● Entree + parkeren is gratis

Over BOGOTÁ ART
BOGOTÁ ART is de jaarlijks terugkerende expositie van de beeldend kunstenaars van Broedplaats BOGOTÁ Halfweg; één van de best bewaarde creatieve geheimen van de Metropoolregio Amsterdam. BOGOTÁ ART toont een verrassende mix van recente werken van zeer verschillende kunstenaars die bij Broedplaats Bogotá hun plek hebben gevonden om te werken, verkennen, broeden, ontmoeten én exposeren. Het terrein langs de ringvaart in Halfweg is een van de weinige plekken in de regio waar ateliers, werkplaatsen, kantoren, muziekstudio’s én expositieruimte onder één noemer zijn samengebracht. Zie www.broedplaatsbogota.nl/bogotaart