Art Sale op 9 en 10 maart!

Ruim 20 Haarlemse kunstenaars bieden op 9 en 10 maart a.s. tussen 11 en 17 uur een deel van hun werk aan tegen scherpe prijzen. Er is een grote verscheidenheid aan werk te zien en te koop. Zo zijn er schilderijen, tekeningen en schetsen, maar ook beelden, keramiek, fotografie en design. De Art Sale vindt plaats in broedplaats Onder de Toren aan de A. Hofmanweg 1a in de Waarderpolder.

Kunstenaars hebben ook ruimte nodig
Beeldend kunstenaars ontwikkelen zich voortdurend. Ze slaan andere wegen in, proberen technieken uit en vinden nieuwe inspiratiebronnen. Kunstenaars hebben in hun atelier vaak nog veel goed werk, dat nieuw werk weer in de weg staat. De ruimte is niet eindeloos. Deze werken, van een hoog niveau, worden in het tweede weekend van maart aangeboden. Een aanbod waarbij voor iedere beurs iets te vinden is. Prijzen beginnen bij circa 25 euro. Een unieke kans om een origineel kunstwerk van niveau voor een schappelijke prijs aan te schaffen.

Onder de Toren, een handige locatie
De Art Sale wordt gehouden in de grote zaal van het Smartcity/Onder de Toren complex aan de A. Hofmanweg 1a in de Waarderpolder. Makkelijk te vinden, want het ligt net achter de bekende KPN-toren. Borden maken bezoekers wegwijs. Er is ruime gratis parkeergelegenheid en bus 15 en de NS (station Spaarnwoude) stoppen op wandelafstand. Op zaterdag 9 en zondag 10 maart geopend van 11 tot 17 uur.
In de zaal zit ook Café Mestiza, waar koffie, hapjes en drankjes verkrijgbaar zijn.