De Taxi Salon op bezoek!

Afgelopen vrijdag had ik heel gezellig Hanna Timmers en Gerbrand Bos van De Taxi Salon op bezoek in mijn atelier. Waarom?

Omdat Openluchttheater Caprera 75 jaar bestaat. En om dat te vieren, trekken theatermakers Hanna en Gerbrand met hun mobiele ontmoetingsplek De Taxi Salon een jaar lang door Bloemendaal (met een bezoek aan mij dus ook een kleine uitstap naar Haarlem) op zoek naar verhalen. Vanuit tientallen unieke ontmoetingen en gesprekken rollen intieme theatervoorstellingen met ieder een eigen thema.

In de derde voorstelling op zondagmiddag 9 juli gaat De Taxi Salon op zoek naar schoonheid, én de tegenhanger daarvan. Waarin schuilt werkelijke schoonheid: in de kunst, de natuur of toch in een toevallige ontmoeting op het hockeyveld? En wat wordt er eigenlijk voor schoonheidsbeeld nagestreefd in schoonheidssalons? In mijn atelier kwamen ze praten over kunst, over wat schoonheid voor mij betekent en hoe je dat terugziet in mijn werk.

Net als ik ook benieuwd hoe Hanna en Gerbrand dit gesprek, en hun ontmoetingen met vele anderen, doorvertalen naar de theatervoorstelling? Kom dan 9 juli om 15.00 uur ook naar Caprera! Kaarten zijn voor € 12,50 verkrijgbaar via de website van Caprera en als je Caprera een mail stuurt mag je gratis iemand meenemen, hoe leuk is dat!